Поръчайте велосипед Cannondale или GT 2022 и вземете до 20% отстъпка!


Чудите се кое колело е подходящо за Вас? Ето три стъпки, които ще Ви помогнат да се ориентирате, кой е най-добрият велосипед за Вас:


- Стил: Различните дисциплини в планинското колоездене са свързани основно с терена и неговия наклон. Различните трасета предполагат специфични характеристики на велосипеда и за това първото, което трябва да прецените, е къде и как планирате да карате. Ако обичате разходките в природата с приятели и основно обикаляте надолу-нагоре по пътеките, то Вашия стил е Trail. Тази категория не е дисциплина в състезанията и trail колелата наблягат едновременно на забавлението, ефикасността и възможно по-ниското тегло. Ако пък харесвате повече кардио натоварването, а техничните пътеки не са най-привлекателните за Вас, тогава ще Ви препоръчаме да се насочите към Cross country стила. Напълно противоположното на Cross country стила е Downhill-a. Той е предназначен за любители на техничното спускане, които търсят тръпката във всеки един корен, камък и скок. Но ако пък Ви се иска нещо средно между предните два стила, то Enduro дисциплината е точно за Вас! Enduro-то съчетава високото кардио натоварване с високата техничност на пътеките!

- Основни характеристики: Най-важните характеристики за едно колело са окачването, размера на гумите, материала на рамката, скоростите и спирачките. Съветваме Ви да не пестите от нито един от тези елементи!
- Размер: Не на последно място, важно е, колелото да Ви е по мярка. Това се определя най-добре на място в магазина.

За Ваше огромно щастие, освен, че бихме Ви помогнали при избора на мечтания велосипед, също така Ви даваме възможност предварително да поръчате Вашето колело от модели Cannondale & GT 2022 и дори да получите до 20% отстъпка от цената!

Как става? – Много лесно – разгледайте предложените велосипеди или най-добре посетете някой от нашите магазини, където ще получите компетентни съвети и отговор на всяко колебание. Щом изберете Вашия модел, е нужно да се свържете с нас и да капарирате част от сумата или да заплатите цялата стойност на велосипеда, за да го поръчаме.

Условията на промоцията ще намерите под снимките на част от велосипедите, които Ви предлагаме.

За да разгледате повече модели, моля, посетете сайтовете на Cannondale & GT, като допълнително се допитате до нас за наличности.
https://www.cannondale.com/en
https://www.gtbicycles.com/usa_en/

Условия за предпоръчката:

  • Промоцията НЕ важи за модели, които са налични към момента на Вашето запитване в някой от магазините на МСМ СПОРТ ЕООД или онлайн магазина.

Размер на отстъпката при пълно предплащане на велосипеда :

  • 10 % от крайната цена за велосипеди до 1000 лв. ;
  • 15% от крайната цена за велосипеди от 1000 до 2000 лв.;
  • 20% от крайната цена за велосипеди над 2000 лв.

Размер на отстъпката при заплащане на капаро от поне 30 %:

  • 5 % от крайната цена за велосипеди до 1000 лв. ;
  • 10 % от крайната цена за велосипеди от 1000 до 2000 лв.;
  • 15 % от крайната цена за велосипеди над 2000 лв.
  • За повече информация и срокове на доставка, посетете нашите физически магазини в гр. София на ул. Козяк 14 и бул. България 81Б
  • Бройките са силно ограничени, така че Ви съветваме да побързате!

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.

Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.  

Повече информация