Choose a searcher

Велосипеди


banner_magi4.jpg

Имаме велосипеди за всички стилове колоездене. От нисък до най-висок клас. Подходящи за всякакви терени и възрасти. Всичките ни колела са с качествени компоненти и гаранция. Постарали сме се да можем да предложим нещо на всеки един клиент съобразено с нуждите и бюджета му.

Спрямо теренът по който ще се карат най-общо може да разделим колелата в следните групи:

- Планински велосипеди за КРОС-КЪНТРИ (XC): Те могат да бъдат твърди или с мека рамка. Основната им силна страна са дългите и продължителни изкачвания. При тях се търси най-вече ниско тегло ето защо по-високият клас са с карбонова рамка. Ходът на окачването е около 100-120мм. Спокойно може да бъдат карани и из градът.

- Планински велосипеди за EНДУРО: Това са меки колела с ход отпред и отзад около 160мм. Те са нещо като универсални. С тях освен че лесно катерите се държат отлично и на спусканията. Малко по-тежки са от крос-кънтри колелата, но с тях спокойно можете да карате на повечето байк трасета в България на собствен ход без да имате нужда от лифт или бус за нагоре.

- Планински велосипеди за СПУСКАНЕ (Downhill): Това са меки колела с ход на окачването 200мм. При тях теглото не е от толкова голямо значение защото са само за надолу. Нагоре се качвате с лифта или с бус. Те са абсолютно непригодни за която и да е друга дисциплина. Изключително здрави и стабилни при спусканията и големите скокове.
- Шосейни велосипеди: Те са за каране само по асфалт на дълги разстояния и там също ниското тегло е определящ фактор.

- Градски велосипеди: Това са колела изцяло проектиране за придвижване в градска среда. Повечето модели са снабдени с багажници, светлини, калници, протектори на веригата за да не ви цапа крачолите и други дребни екстри които са ви полезни при придвижване от дома до работата, университета или срещата в центъра.

- Електрически велосипеди: Последните години започнаха масово да навлизат и да се търсят електрическите колела и това не е въобще случайно. Изключително приятни за каране те ви дават огромен диапазон от възможности и с тях можете да преоткриете места за които не сте и предполагали.

- Детски велосипеди: Не сме забравили и по-малките карачи на всякакви възрасти. Имаме баланс байкчета за деца на 2 години както и модели с до 26” гуми за подрастващите. Тук цветовете и разнообразието са огромни. За едно нещо няма спор: Колелото винаги е било неразделна част от всяко едно щастливо детство!

 Филтър велосипеди
Размер на гумите
Мека рамка / Твърда рамка
Размер
Марка
Мъжко / Дамско

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.

Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.  

Повече информация