Шейни


Шейната е любимият зимен уред за забавление на всяко дете. За повечето малчугани е заместител е на колелото през снежните зимни дни. Един от малкото варианти детето ви да се раздвижи на чист въздух през зимата. Шейните които предлагаме са на норвежката фирма HAMAX която използва пластмаси устойчиви на изключително ниски температури и обръща особено голямо внимание на ергономията и качеството на изработка.

Според типът си шейните биват няколко вида:

- Легени които се слагат под дупето на детето и то се спуска. Това са най-елементарните. Те нямат кормило и спирачки но пък плюсовете им са че са супер леки и евтини
- Шейни за дърпане със седалка. Представител на този тип е моделът Baby Bob който е наш бестселър всяка зима. Подходящ е за най-малките деца на около една годинка. Има удобна седалка с омекотяване, коланче и въже за дърпане. Подходяща е за разходки по равен терен като вие дърпате шейната а детето се вози.
- Шейни с кормило и спирачки. Това са по-високият клас които дават на детето тотален контрол. Някои модели даже са двуместни.
- Класически дървени сгъваеми шейни.

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.

Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.  

Повече информация