Choose a searcher

Електрически велосипеди (E-bike)


Можеш да имаш електрически велосипед Cannondale 2022г. с -20% отстъпка при предварителна поръчка. С Е-bike ще караш навсякъде още по-дълго и още по-бързо. За повече информация: 0877 040 404

eride.jpg

Електрическите колела набират все повече популярност последните години. Това не се дължи на това че хората са станали още по-мързеливи а просто на фактът че са супер забавни за каране и с тях можете да удължите времето в което сте на велосипеда си многократно. Можете да стигнете до места до където с обикновено колело просто няма да ви стигнат силите или да правите по няколко спускания на трасета при които се изисква първо да се качите до горе. Спокойно можете да пестите от лифт/бус. Както във всеки бранш и тук машинариите еволюират с годините. Двигателите стават все по-мощни и малки а батериите все по-леки и бързо зареждащи се. Теглото на електрически мек ендуро велосипед е около 24 килограма. Батериите са с различен капацитет в зависимост от необходимостите ви. Някои модели имат възможност и за допълнителна батерия която да удължи пробега. Управлението е доста "смарт" също. Имате няколко режима на подпомагане и дори такъв който ви помага лекичко когато бутате. Относно другите компоненти по колелото освен електрическата система- те са абсолютно същите като на обикновените колела. Можете да ги сменяте и ъпгрейдвате както си искате.

- Дизайн с интегрирана батерия в рамката. Колелото почти не си личи че е електрическо
- Гаранция и сервиз на електрическите компоненти
- Зареждането отнема около 3-4 часа в зависимост от модела
- Батерията издържа между 50 и 80 километра по равно
- Дисплей за управление
- Ограничение на подпомагането до 25км/час. Може да се добави чип с който това ограничение да се елиминира но не го препоръчваме. Така и гаранцията отпада.
- E-bikes на фирмите Cannondale, GT, Santa Cruz и Orbea

Съветваме ви да не купувате електрически колела втора употреба със съмнителен произход и без документи защото шансът да са крадени е доста голям. Производителите са се погрижили за това и ако колелото е обявено за откраднато при опит за ъпдейт на фирмуеъра или диагностика цялата ел. система се заключва безвъзвратно и не може да се използва. За това имайте едно на ум!

 Филтър велосипеди
Размер на гумите
Мека рамка / Твърда рамка
Размер
Марка
Мъжко / Дамско

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.

Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.  

Повече информация