Вилки / задни амортисьори


fox shocks
Можем да доставим всички продукти, както и резервни части за тях от каталога на FOX RACING SHOCKS

За запитване за цени пишете на някой от следните мейли:
koziak@msmsport.bg
bulgaria@msmsport.bg

*Моля уточнете точната модификация и размер на желаната вилка / шок.

fox forks shocks


Вилката и шока на велосипеда ви са основните елементи от които зависи поведението му. Колкото по-висок клас са толкова по-голямо удоволствие изпитвате от карането. Хубавото и скъпо окачване освен че обира и най-малките неравности значително намалява и цялостното тегло на колелото. Друг плюс са и множеството настройки чрез които можете да го нагласите според личните си изисквания, тегло и терен на който карате.

Вилките и задните амортисьори се делят на два вида: въздушни и пружинни. При вилките пружината остана в миналото и вече всички модели са с въздушен патрон. Това ги прави значително по-леки с възможност за прецизна настройка на твърдостта. При шоковете пружината е по-предпочитан вариант единствено при дисциплината спускане защото при тези колела теглото не е от такова голямо значение а пружината дава едно допълнително чувство за мекота и обиране на най-малките вибрации. Въпреки всичко някои хора карат DH колелата си с въздушно окачване отпред и отзад. Също така има и някои Enduro модели при които производителят е решил да използва пружина отзад.

Плюсове на пружината:
- По-мека возия. Обира по-добре малките неравности
- При шоковете шишът е по-тънък и така триенето в семерингите и бушингите е по-малко
Минуси на пружината:
- Значително по-високо тегло
- Твърдостта на шока се определя от твърдостта на пружината. Ако искате да втвърдите шока си трябва да си купите по-твърда пружина. Въздушните просто ги напомпвате.

Като основна фирма с която работим сме избрали FOX Racing Shocks. Механиците ни са сертифицирани от тях и знаят всяка една дреболия покрай продуктите им. Поради огромният диапазон от разновидности няма как да поддържаме наличности на склад и за това ако имате интерес към някой продукт на FOX моля изпратете ни запитване за цена и срок на доставка с желаните от вас характеристики (модел, дължина, покритие и т.н.).

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.

Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.  

Повече информация