НОВИ ПРОДУКТИ

ПОПУЛЯРНИ ПРОДУКТИ

БЛОГ

За избора между твърдо и меко колело

За избора между твърдо и меко колело

Ако мислите да се занимавате с планинско колоездене, тогава вероятно се чудите дали велосипедът да е хардтейл или с пълно окачване и кое е най-подходящо за начинаещ. Като се има предвид, че вашият велосипед е най-важната част от цялото ви оборудване, то тогава тази чуденка е наистина основателна. read more
Интервю с Майк Маро от GT Bicycles

Интервю с Майк Маро от GT Bicycles

Казвам се Майк Маро и съм старши бранд мениджър за GT. Моята кариера в компанията започна преди 11 години в творческия екип на GT и някак си, някъде там по пътя открих, че изграждам и един изцяло нов маркетингов екип за марката! Като глобален бранд мениджър съвместявам доста различни длъжности, като допринасям за всички аспекти при изграждането на имиджа на компанията. Имам честта да водя един страхотен екип. read more

Моля, внимателно прочетете общите условия по-долу, преди да използвате този уеб сайт. Ако го използвате, се счита, че приемате и сте съгласни с общите условия.

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които фирма МСМ СПОРТ “ ЕООД предоставя Услуги на потребителите си посредством онлайн магазин msmsport.bg.
Тези условия обвързват всички потребители. Със зареждането на изградените хипер-връзки, разположени на сървъра обслужващ www.msmsport.bg или чрез заплащане ползването на платени услуги предлагани от него, Потребителя се съгласява изцяло да приеме и спазва настоящите Общи условия.


Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.

Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.  

Повече информация