MSM trail-ът е вече факт и няма как да не го отпразнуваме!


За тези, които не знаят, MSM trail е проект, който стартирахме преди няколко месеца и има за цел да облагороди и подобри небезизвестното трасе на горна станция на лифта на „Голи връх“ в ПП „Витоша“. 
Бяхме вдъхновени от това, колко много хора припознаха себе си в планинското колоездене през последните години. 
За съжаление условията в домашната планина винаги са били такива, че редица байкъри се грижат за трасетата напълно доброволно... 
Затова и сме горди да съобщим, че като част от тази общност на планинското колоездене в България, изградихме трасе в Природен парк „Витоша“ или по-скоро се погрижихме добре, изчистихме, разширихме и подобрихме едно от старите трасета – така нареченият „Голи връх“. 
Маршрутът е подходящ за всички карачи с поне средно ниво на каране в планината – необходими са умения за преодоляване на обратни наклони и корени, стръмни участъци... и завиване във виражи (скоковете имат и chicken line  ).
Подсигурили сме и трансфер в деня на откриването, който ще извозва от края на трасето догоре.   Като задължително условие за ползването на безплатния трансфер е наличието на каска за планинско колоездене! 
Така че, нека всеки самоуважаващ се байкър се чувства поканен на откриването на ПЪРВОТО осиновено трасе в Природен парк „Витоша“.

Кратко инфо за трасето:

Дължина от 1800 метра.
Денивелация 400 метра.
3 дървени скока и множество естествени скокове от пръст.
Дървени мостове.
Множество виражи + една от най-яките секции в цялата планина.

Носете си само велосипедите, екипировката и усмивките. Бирата е от нас! И не забравяйте - #Get there

За изграждането на маршрута имат заслуги също ПП „Витоша“, ЮЗДП и разбира се момчетата от @dig_it_co – Денис и Вальо, без които всичко щеше да е просто невъзможно! 

*Събитието няма да има състезателен характер, а ще има за цел да запознае колоездачите с новото трасе. Ние, от MSM sport, като организатори на събитието, не носим отговорност за безопасността на участниците в събитието! Нека всеки бъде отговорен и пази както себе си, така и планината! 
Очакваме ви на 30-ти юли от 10:00 часа!

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.

Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.  

Повече информация