Електрическите велосипеди са просто фантастични. С колелата лесно се свиква, лесно е да се придвижите бързо, а и са изключително удобни, щом става въпрос за по-далечно приключение. В обобщение- могат да направят живота Ви по-добър. Но кой да купите? Как се зарежда батерията? Колко далеч можете да карате? Всички тези въпроси и много други са отговорени по-долу в нашето кратко ръководство за електрически велосипеди. Приятно четене!

Що е то електрически велосипед?


В интерес на истината е-байкове не се отличават много от нормалните велосипеди, но са доста по-практични. При електрическото колело имате мотор, захранван от батерии, който Ви помага като педалирате. Можете да карате по-надалеч, можете да пътувате по-бързо, можете да се наслаждавате на приключенията си повече - просто настройте мотора, за да подобрите мощността на педала и това ще Ви помогне, като Ви спести усилията при всяко каране. Не е ли чудесно ? Практикувате любимото си занимание, намалявайки усилията си и спестявайки време, като засилвате удоволствието от колоезденето!Къде мога да карам електрическия си велосипед?


Независимо дали искате да карате в града или извън него, или да се насладите на новите си любими крайградски пътища, или да се впуснете в дебрите на планинското колоездене, електрическото колело е идеалното решение за всички разходки, по всички пътеки и пътища. Нашите електрически велосипеди идват с най-новите технологии, създадени за чисто удоволствие. Различните терени изискват различни велосипеди, така че не забравяйте да съобразите това, когато пристъпвате към избор.

Защо електрическият велосипед е по-добър?


Ако не спирате да мислите за следващото Ви каране, ако искате да минавате повече разстояния за по-кратко време и с по-малко усилия, като в същото време сте забравили за съществуването на автомобила и единственото, което Ви е в главата е – колелото, то е-байка е точно за Вас. С него пренебрегвате с лекота необходимостта от градски транспорт и кола, като в същото време помагате за опазването на околната среда, а ако изберете да се впуснете в планинското колоездене със своя е-байк, то със сигурност ще усетите огромните предимства – по-дълги пътеки и повече време в планината!Как да заредя батерия на електрически велосипед?


Зареждането е лесно, просто включвате и зареждате (plug & play). Нашите е-велосипеди се доставят с всичко необходимо за стандартно зареждане за дома и офиса. Правилният мотор е съчетан с правилната батерия: размерът на батерията ще определи докъде можете да стигнете с едно зареждане, а също и колко мощност има двигателят, за да Ви помогне, когато имате нужда от него. Сменяемите батерии са напълно интегрирани в рамката на колелото и капацитетът на батерията се измерва във ват-час (Wh).

Как да се кача на електрически велосипед?


Скочете на борда, лесно е. Просто натиснете play, и това е лесно. Изберете режима на захранване, завъртете педала и двигателят ще Ви помогнат бързо да влезете в ритъм. Цялата информация за карането, от която се нуждаете, се показва точно там, на контролния панел отпред. Всичко е толкова, толкова лесно. Ще се чудите защо не сте правили това преди.Докъде мога да стигна с електрическо колело?


Колко далеч и колко бързо можете да карате, зависи от много фактори, като например колко въртите педалите в режим с най-висока мощност, колко хълмиста е Вашата избрана пътека или път, и колко бързо въртите. Подобно на шофирането на кола, ако кракът Ви през цялото време е на газта, естествено ще изразходвате повече гориво.

Интегрирахме най-добрите си дизайни за велосипеди с най-добрите двигатели и батерийни системи с удължен обхват, за да създадем електрически велосипеди, които са напълно подходящи за Вас и вида каране, в който искате да се впуснете. Където и да искате да карате, колкото и бързо да искате да стигнете – ние сме се погрижили да го направите, благодарение на високия ни клас е-велосипеди! Карането на електрически велосипед не само ще Ви накара да се чувствате напълно естествено, но и ще бъдете заредени с енергия, готови за още и още приключения.

Разгледайте нашите електрически велосипеди и се допитайте до нас за професионален съвет при избора на подходящ е-байк за Вас.

Източник : https://www.cannondale.com/en/electric-bikes

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.

Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.  

Повече информация