“Подаръци да има за всички от сърце” и тук започва голяма чуденка какво да подаря на близките ми хора за празниците.

Затова ние решихме да ви подхвърлим, актуални идеи в унисон с няколко конкретни профила, за които можем да бъдем сигурни, че ние в MSM Sport имаме с какво да зарадваме.

Без да губим време в излишни приказки скачаме директно от рамката, където може да намерим нашите приятелчета скейтърите или пичовете, които в свободното си време търкалят тротинетките в парковете.За скейтъра с любов, може да звучи тривиално или като някой пародиен сериал, но истината е, че сред нашите продукти можем да намерим истински бисери (в добрият смисъл на думата), които ще донесат мигновенна усмивки на лицата на нашите хора.

Такива са продуктите на марката MPG, която диктува стандартите и трендовете, както при скейтборда, така и при тротинетките. Техните изделия се отличават със здравина и удобство, а като стане въпрос за креативни принтове, MPG са царе и всяка година избухват с нови яки колекции. Така че съвесем деликатно искаме да ви насочим вниманието към тази марка, ако у дома си имате питомец, който плъзга скейта или тротинетката по улици и паркове.

Съвсем естествено преминаваме към момчетата и момичетата, които дръзват да спускат и катерят планини с техните велосипеди, а именно маунтин байкърите. Планинското колоездене е силно застъпено в природата на MSM Sport и смело заявяваме, че тук можем да ви подсигурим както с велосипеди, така и с протекция, и аксесоари. 

Сред нашето портфолио са велосипедни марки като Cannondale, GT Bikes, каските и протекция от MET, протектори за тяло и ръкавици от ION. В общи линии от пиле мляко за планинските колоездачи. Разнообразието от премиум и по-достъпни марки в нашите магазини ви дава богат избор за коледен подарък за някой планински колоездач. В допълнение имаме и супер байк сервиз, за който имаме и ваучери.

Тук драматично влиза следващия в списъка, най-актуални профил предвид сезона и времето в последните дни, а именно скиора. В MSM Sport имаме какво да предложим за зимните спортисти. Ските на Faction и ски обувките на Scott са във взаимна любов към зимните спортове и едно прекрасно допълнение към ентусиазма и желанието да разцепиш пудрата. Освен ските на Faction и обувките на Scott имаме какво да предложим и от гледна точка на протекцията за всички ски ентусиасти, защото тази част от карането в снега не е за пренебрегване. С две думи маски, каски и протектори има и те за щастие са намалени предсезонно.Зимата е любим сезон и на малчуганите, а какво е по-яко от това да се меткаш в снега с една нова шейна. Нашите партньори от Hamax са ни заредили с нужните бройки и те са налични в магазините ни, и вървят като топъл хляб. Различни дизайни, големини и свежи цветове обагрят гамата на Hamax.

Чували ли сте за марката Berg, по едно вътрешно проучване искаме да ви подскажем, че продуктите на марката са отличен избор за малките любители на четириколесните и двуколесните превозни средстваЗа да обощим, а и да доведем тази статия към достоен край, ние в MSM Sport имаме възможност и желание да ви подкрепим в нелеката задача свързана с коледните подаръци за близки и познати. 
Добре сте дошли и весели празници.

 

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.

Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.  

Повече информация