5 типа байкъри и техните велосипеди (според нас)Летният сезон по планинско колоездене е вече към средата си, а ти все още се чудиш дали ти трябва нов велосипед. Предполагаме се досещаш, че не всяко колело ще ти пасне и много зависи къде и как искаш да го караш- различните терени и умения, които притежаваш, изискват различните технически характеристики на планинската машина. Като професионалисти, най-вече бихме те посъветвали да направиш едно качествено проучване, а след това да се консултираш с някой, който вече има доста опит и познания в сферата. Все пак решихме да ти представим накратко няколко типа байкъри и велосипедите, които препоръчваме за тях. Ако все пак не откриеш себе си и своя бъдещ байк в долуописаните, не се отказвай, винаги можеш да ни потърсиш за съвет и препоръка. Знаем, че самооценката на умения и изборът на велосипед изобщо не са лесна работа, но се надяваме в следващите няколко реда поне да те насочим нанякъде.

https://msmsport.bg/33442-thickbox_default/velosiped-cannondale-trail-8-gry-2021.jpg


1.Начинаещ байкър си

Чувал си за планинско колоездене, особено в последно време, още обаче не знаеш дали това е твоето „нещо“, но все пак си супер надъхан. да пробваш. Единственото обаче, в което си напълно сигурен е, че искаш спирачки, които да не се доближават дори малко до спирачките на първото ти колело! Cannondale Trail 8 GRY 2021 е перфектният велосипед за теб, разполага с хидравлични дискови спирачки, а вилката му е със 100мм ход, е напълно достатъчна за първоначалните геройства, които си замислил.

2.Next level

Знаеш пътеките около града, дори и по-тежките такива, време е за next level!

https://msmsport.bg/32182-thickbox_default/velosiped-cannondale-29-trail-se-3-ior-2021.jpg

Не само, че си пробвал всички пътеки около града, но и тези, които изобщо не са за твоето колело (така са ти казали), ами вече обмисляш и да тестваш някое друго състезание. Въртенето нагоре ти е в кръвта, а пък вече и надолу започваш да си про. Чудесен момент да вдигнеш хода на вилката, пък и да се сдобиеш с така мечтаното хидравлично колче. Cannondale 29 Trail SE 3 IOR 2021 ти предлага точно това, а и не само. 29‘‘-ките пък ще ти помогнат да си още по-сигурен, когато дойде времето за по-тегави препятствия, като корени, камъни, микс от двете…3.Агресивното каране ти допада и то много!

https://msmsport.bg/31012-thickbox_default/velosiped-gt-29-m-zaskar-lt-elite-dkb.jpg

Спускането вече ти доставя май по-голям кеф от катеренето … отпускаш се, с лекота газиш някакви си камъни, които преди са те стряскали. Но пък и обичаш да си въртиш, не се кефиш толкова на лифтове, бусове и т.н. Друго си е да тръгнеш от 400м, да стигнеш до 2000м, пиеш една бира горе и после газ надолу. За това ще ти препоръчаме да си останеш фен на твърдака, но да минеш на друг клас, може и карбонов. Не само защото си е наш, но просто за нас това е супер якия агресивен трейл твърдак, който има доста дълга история, започваща през далечната 1991г.- GT 29 M Zaskar LT Elite. През годините Zaskar успява да се развие много, като дори стъпва на подиума на Word Cup.

4. Flow seeker, trail hunter! Време ти е да вкараш стил и лекота във всяко едно каране!

https://msmsport.bg/34216-thickbox_default/velosiped-cannondale-29-habit-waves-slv-2021.jpg

Trail машина, която ще ти помогне много бързо да развиеш своите байк способности. Независимо дали караш по домашните пътеки или по някои от байк парковете на родна земя, Велосипед Cannondale 29" Habit Waves SLV 2021 ще ти помогне да извлечеш максималното от всяка ситуация. Скокове- няма проблеми, full suspension-ът се грижи за това! Камъни, корени- преодоляват се с лекота, а виражите са просто песен! Това мтб бижу съвсем скоро пристигна при нас и те очаква в нашите магазини, за да му се порадваш.

5. Търсиш нещо многооо различно. Иска ти се да отидеш в бъдещето или по-точно да видиш що е то е-байк.

https://msmsport.bg/32907-thickbox_default/elektricheski-velosipedcannondale-habit-neo-3-29-e-bike-2021-elb.jpg

Независимост и неограничени възможности.. ако смяташ, че търсиш точно това- този електрически планински велосипед Cannondale Habit Neo 3 29" e-bike 2021- ELB е точно за теб! 108км пробег на батерията – сам си си байк парк или Витоша 100 за разходка… Вилката със 140мм ход и карбоновата рамка пък директно ти казват, че можеш да покориш всяка пътека за спускане.

Ако не разпознаваш себе си или бъдещото си колело, не се отказвай, винаги можеш да се допиташ до нас за консултация, както и да разгледаш какво още предлагаме на: https://msmsport.bg/bg/18-planinski-velosipedi , като в момента можеш да се сдобиеш с нов байк даже и с 15-20 % отстъпка!

На твое разположение сме ако искаш да разбереш и какво още очакваме- можеш да ни пишеш на : bulgaria@msmsport.bg / koziak@msmsport.bg

Не чакай, а Get there.

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.

Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.  

Повече информация